Steeds meer mensen willen hun uitvaart zelf regisseren. Vooraf nadenken over het afscheid is voor veel mensen niet makkelijk negozio.

Wanneer u een bepaalde leeftijd bereikt, of het verdrietige nieuws gekregen hebt dat u ongeneeslijk ziek bent, dan weet u helaas één ding zeker en dat is dat het moment van afscheid nemen dichterbij is gekomen. Liever willen we hier niet aan denken, maar toch willen steeds meer mensen zelf hun uitvaart regisseren. Hoe mooi is het dan om zelf volledig de hand te hebben in de wijze waarop uw definitieve afscheid vorm gegeven wordt? Dat de keuzes die gemaakt worden aansluiten bij de persoon die u bent en de wijze waarop u in het leven staat. Mijn ervaring is dat het ook rust kan geven om uw wensen op papier te hebben en zeker ook een stuk rust voor de nabestaanden in de week van de uitvaart.

Om u te helpen met maken van de juiste keuzes is het mogelijk een wilsbeschikking in te vullen. Hiervoor heb ik wensenboekjes laten ontwerpen die u bij mij aan kunt vragen.

Dit is geheel vrijblijvend en ik stuur het boekje per post op.

Als u behoefte heeft om uw wensen met mij te bespreken is dat ook mogelijk. We kunnen daar samen een afspraak voor maken en het gesprek aangaan of samen het boekje invullen.

Ook kunt u via deze website een wilsbeschikking printen, invullen en bewaren. Belangrijk is dat uw nabestaanden weten dat u een wilsbeschikking heeft ingevuld en waar zij dit formulier kunnen vinden. Op deze manier kunnen uw nabestaanden aan uw wensen voldoen.

Vindt u het moeilijk om keuzes te maken of het formulier in te vullen? Graag wil ik hierover met u meedenken om uw uitvaart aan te laten sluiten bij hoe u bent en hoe u wilt dat de mensen afscheid van u nemen.

Als u behoefte heeft aan een persoonlijk gesprek kunt u contact opnemen met mij via 06-54707429 of via onderstaand contactformulier.

Klik hier om de wilsbeschikking te openen en in te vullen.

pdf-flat