Mijn naam is Esther Polman. Ik ben geboren en opgegroeid in Terborg en woon nu ruim 29 jaar in Silvolde.

De afgelopen 15 jaar heb ik als secretaresse in de zorgsector gewerkt. Dit heeft mij mede gevormd tot wie ik nu ben. Een betrokken persoon die zowel  inlevingsvermogen als het nodige organisatietalent bezit.

In januari 2016 heb ik besloten om een opleiding in de uitvaart te gaan volgen. Inmiddels heb ik deze succesvol afgerond.

Vanaf 01 juni 2016 tot 01 december 2016 heb ik ervaring mogen opdoen tijdens mijn stageperiode bij een uitvaartonderneming in de regio. In deze periode heb ik diverse uitvaarten in de regio maar ook een aantal uitvaarten buiten de regio mogen verzorgen.

Deze nodige ervaring  in combinatie met mijn opleiding zorgt ervoor dat ik vanaf 01 december 2016 mijn eigen onderneming ben gestart onder de naam: Uitvaartbegeleiding Esther Huntink. Vanaf februari 2017 heb ik vele uitvaarten zelfstandig mogen verzorgen en uitvoeren.

Daarnaast werk ik samen met een professioneel team van mensen dat mij ondersteunt bij onder andere de laatste verzorging van de overledene. De laatste verzorging mag u uiteraard zelf doen, we kunnen het samen doen,  maar u mag het ook aan mij en mijn team overlaten.

Ik zie het als mijn taak om een afscheid uniek en gedenkwaardig te begeleiden op de manier die bij de overledene en de nabestaanden past.

Tijdens de week van de uitvaart zal ik u respectvol begeleiden en ben ik in deze periode voor u 24 uur per dag bereikbaar voor alle vragen en antwoorden.