Na het overlijden van een dierbare en een week van veel regelen voor een passende uitvaart, breekt er een andere periode aan. Een moeilijke periode, maar ook vervuld met vragen over uw nieuwe persoonlijke situatie.

Ik vind het belangrijk om u ook in deze periode bij te staan.  Na de uitvaart moeten tal van zaken geregeld worden, zoals de erfenis, woning, belastingen, opzeggingen en bankzaken. Dit zijn ingewikkelde en langdurige trajecten. Met NabestaandenLoket ondersteun ik u hierbij. U ontvangt van mij een e-mail met een uitnodiging voor uw persoonlijke account.

Daarnaast bied ik het boekje ‘Zorgen Erna’ aan. Dit boekje is toegankelijk geschreven en van toepassing op uw persoonlijke situatie. Het boekje geeft antwoord op al uw vragen over zaken die al geregeld zijn en nog geregeld moeten worden. Het boekje bevat praktische checklists en adressen van belangrijke informatieverstrekkers impotenciastop.com.

Een aantal weken na de uitvaart neem ik contact met u op om samen nog eens na te praten. Ik vind het belangrijk hoe u de week voorafgaande aan de uitvaart en de uitvaart zelf heeft ervaren. Heeft u behoefte aan verdere nazorg in de vorm van deskundige hulp, kan ik u doorverwijzen.

Ook met het opstellen van een eventuele dankbetuiging of advertentie voor in de krant kan ik u behulpzaam zijn.

nazorg_1 nazorg_2