U kunt mij altijd direct bellen.

Ik ben 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer: 06-54707429

Ik zal u in het eerste contact vertellen dat allereerst een arts de dood moet vaststellen. Tot die tijd kan en mag ik niets voor u doen. Wanneer dit gebeurd is, neemt u opnieuw contact met mij op. Ik kan binnen één  tot twee uur naar u toe komen, dit spreken we samen af. In de tussentijd heeft u de mogelijkheid de mensen die u direct in wilt lichten en om u heen wilt hebben, ook te laten komen.

Als ik er ben zullen we stap voor stap samen bekijken wat nodig is en op welk moment. De verzorging en het opbaren van uw dierbare zal ik als eerste met u bespreken.

Hoe mooi kan het zijn als uw dierbare thuis in huiselijke kring opgebaard kan worden. Ook dit kan ik samen met mijn team voor u verzorgen. Tevens heeft u de keuze uit diverse opbaarlocaties in de omgeving. Meestal heeft u hier de mogelijkheid om meermalen per dag uw dierbare te bezoeken. Ook een 24-uurs kamer behoort tot de mogelijkheden, van deze ruimte ontvangt u zelf de sleutel tijdens de duur van opbaren. Dit alles zal ik tijdens ons eerste contact met u bespreken.

Verder hebben we de tijd en is het niet nodig om overhaast allerlei beslissingen te nemen.
De wet op de lijkbezorging zegt dat er binnen zes werkdagen (dus weekend en feestdagen niet meegerekend) een begrafenis of crematie moet plaatsvinden.
We nemen de tijd.

Ik kom dagelijks bij u, zodat we rustig alles met elkaar kunnen bespreken en doornemen.